Locatie Hofweg-Molenweg, Havelte

Vernieuwing in Havelte
In januari 2018 zijn de bewoners van het oude woonservicecentrum De Molenhof in Havelte verhuisd naar de nieuwe huurwoningen aan de Molenweg. Deze nieuwbouw biedt plaats aan 24 woningen en 6 gastenverblijven. Op het terrein bevinden zich ook nog 19 aanleunwoningen, waarin eveneens zorg door ZZWD wordt verleend. Deze aanleunwoningen worden momenteel mutatiegewijs opgeknapt door Actium. Na de nieuwbouw zijn er dus 43 woningen met zorg beschikbaar. Als alles volgens plan verloopt wordt de vernieuwing van De Molenhof eind 2018, begin 2019 afgerond.

De activiteiten van Welkom vinden gedurende het gehele bouwproces plaats op twee locaties, in een van de huiskamers aan de Molenweg (op nr. 84 en 86) en in 't Veurhuus, gelegen aan de Hofweg 25 in Havelte. 

Heeft u interesse in een aanleunwoning of een woning met zorg?
Maak via de afdeling Klantondersteuning eens een vrijblijvende afspraak met onze zorgmakelaar, mevrouw Marian Feddema.
Zij helpt u graag verder bij het vinden van een passende woning, met de rekentool kan zij u snel laten zien wat de verschillende mogelijkheden voor u betekenen. Telefoonnummer Klantondersteuning 088-9684096 (maandag t/m vrijdag 9-17 uur).

Fysio-Fit

Wilt u zonder hulpmiddelen blijven bewegen, wilt u een fitter gevoel hebben of minder kans hebben op vallen? Geef u dan op en doe mee met de beweeggroepen bij Fysio-Fit in Havelte. Iedereen is welkom, een beweegsessie duurt 45 minuten. De kosten kunnen, daar waar er een gerichte hulpvraag is, gedeclareerd worden bij de zorgverzekeraar. Kan dit niet dan wordt er een bijdrage gevraagd per keer dat u deelneemt.

Aanmelden of meer informatie
Aanmelden kan bij Welkom in Havelte, tel.nr. 088-9684097, dagelijks bereikbaar tussen 9-20 uur. Heeft u specifieke vragen over bewegen neemt u dan contact op met de Praktijk Fysiotherapie Havelte, tel. nr. 0521-342083.

Kijk in de folder voor meer informatie over de openingstijden en de kosten.

Rolstoelpool Havelte


Heeft u tijdelijk een rolstoel nodig en bent u inwoner van Havelte?
Zeven dagen per week van 9.00 uur tot 17.00 uur kunt u voor het lenen van een rolstoel terecht bij de medewerkers van ZZWD Welkom in Havelte.
Voor het lenen wordt een borg gevraagd van € 50, dit bedrag krijgt u terug bij het inleveren van de rolstoel.

Informatie / reserveren via Welkom Havelte, telefoonnummer 088-9684097. Met de medewerker spreekt u af waar u de rolstoel kunt komen ophalen.

De rolstoelpools zijn ontstaan uit een samenwerking tussen gemeente Westerveld, ZZWD en Welzijn MensenWerk en vallen onder de algemene voorzieningen.

Heeft u vragen?
Neem contact op
met onze klantondersteuning:
✆ 088 - 96 840 96