De Molenhof, Havelte

Woonservicecentrum De Molenhof vindt u aan de Hofweg 25 in Havelte (7971 BK), gemeente Westerveld. Het woonservicecentrum is gelegen op loopafstand van het centrum van Havelte, waar u onder meer winkels en een paar restaurants aantreft. De Molenhof heeft zelf ook een gastvrij en gezellig restaurant met keuzemenu en een kleine winkel voor uw dagelijkse boodschappen. 

Vernieuwing van De Molenhof
In maart 2016 start de vernieuwing van De Molenhof in Havelte, een gedeelte van De Molenhof wordt gesloopt om ruimte te maken voor nieuwbouw van 24 (zorg)woningen en 6 gastenverblijven.
Op het terrein van De Molenhof bevinden zich ook nog 19 aanleunwoningen, waarin eveneens zorg door ZZWD wordt verleend. Deze aanleunwoningen worden momenteel mutatiegewijs opgeknapt door Actium. Na de nieuwbouw zijn er dus 43 woningen met zorg beschikbaar. Als alles volgens plan verloopt wordt de vernieuwing van De Molenhof eind 2018, begin 2019 afgerond.

In het gedeelte dat tijdens de nieuwbouw nog blijft staan zijn de nodige aanpassingen gemaakt, zodat voorzieningen als de winkel, het restaurant, de keuken aanwezig blijven. De ingang van De Molenhof is hiervoor verplaatst. Een aantal gastenverblijven (voor tijdelijk logeren of herstel na een ziekenhuisopname) kunnen tijdens de nieuwbouw gebruikt blijven worden. Ook vinden bij Welkom de dagactiviteiten gewoon doorgang.

Openingstijden 't Winkeltie

De winkel in De Molenhof is op maandag t/m zaterdag geopend van 10.00 uur tot 12:00 uur. 

Fysio-Fit

Wilt u zonder hulpmiddelen blijven bewegen, wilt u een fitter gevoel hebben of minder kans hebben op vallen? Geef u dan op en doe mee met de beweeggroepen bij Fysio-Fit in Havelte. Iedereen is welkom, een beweegsessie duurt 45 minuten. De kosten kunnen, daar waar er een gerichte hulpvraag is, gedeclareerd worden bij de zorgverzekeraar. Kan dit niet dan wordt er een bijdrage gevraagd per keer dat u deelneemt.

Aanmelden of meer informatie
Aanmelden kan bij Welkom in Havelte, tel.nr. 088-9684097, dagelijks bereikbaar tussen 9-20 uur. Heeft u specifieke vragen over bewegen neemt u dan contact op met de Praktijk Fysiotherapie Havelte, tel. nr. 0521-342083.

Kijk in de folder voor meer informatie over de openingstijden en de kosten.

Rolstoelpool Havelte


Heeft u tijdelijk een rolstoel nodig en bent u inwoner van Havelte?
Zeven dagen per week van 9.00 uur tot 17.00 uur kunt u voor het lenen van een rolstoel terecht bij de medewerkers van Welkom in het woonservicecentrum De Molenhof aan de Hofweg 25.
Voor het lenen wordt een borg gevraagd van € 50, dit bedrag krijgt u terug bij het inleveren van de rolstoel.

Informatie / reserveren via telefoonnummer 088-9684097.

De rolstoelpools zijn ontstaan uit een samenwerking tussen gemeente Westerveld, ZZWD en Welzijn MensenWerk en vallen onder de algemene voorzieningen.

Heeft u vragen?
Neem contact op
met onze klantondersteuning:
✆ 088 - 96 840 96