Locatie Hofweg-Molenweg, Havelte


Wonen met zorg aan de Molenweg in Havelte

Sinds januari 2018 is Havelte een modern woongebouw rijker, waar u kunt wonen met zorg en ondersteuning.
Het oude woonservicecentrum De Molenhof is volledig gesloopt en de bewoners daarvan zijn verhuisd naar nieuwe ruime huurwoningen (van Actium) aan de Molenweg (huisnrs. 74 - 126, 7971 BJ). 

Deze nieuwbouw biedt plaats aan 24 woningen verdeeld over drie woonlagen en zes gastenverblijven gelegen op de eerste verdieping (Molenweg 102 a + b, 104 a + b en 106 a + b).

Klik hier voor het Zorgeloos Wonen Arrangement in Havelte.

Zes gastenverblijven voor tijdelijk verblijf

Als u net uit het ziekenhuis of revalidatiecentrum komt en u kunt zich nog niet helemaal zelfstandig redden, dan kunt u bij ZZWD in Havelte logeren in een gastenverblijf. U logeert in een comfortabel appartement met eigen sanitair. Daarbij kunt u gebruik maken van ons complete zorg- en welzijnspalet. Van verpleging en persoonlijke verzorging tot de maaltijden.
Ook als uw mantelzorger met vakantie is dan kunt u bij ZZWD logeren met alle zorg die u nodig heeft. U geniet dan beiden van de vakantie die u verdient!

Realisatie ontmoetingsruimte 'Het Paviljoen' voorjaar 2020

De activiteiten van Welkom vinden gedurende het gehele bouwproces plaats op twee locaties, in een van de tijdelijke huiskamers aan de Molenweg (nrs. 84 en 86) en in 't Veurhuus, gelegen aan de Hofweg 25 in Havelte.
Het Paviljoen is na realisatie de nieuwe ontmoetingsruimte. Actium en ZZWD realiseren het paviljoen op het braakliggende terrein tussen de 24 zorgwoningen aan de Molenweg en de 19 aanleunwoningen van De Molenhof aan de Hofweg.
Het paviljoen met een oppervlakte van ca. 400 vierkante meter krijgt met beide wooncomplexen een directe verbinding.
Daarbij wordt bij de woningen aan de Hofweg een nieuwe entree met lift en trappenhuis gerealiseerd. Als alles volgens verwachting loopt, start de bouw direct na de zomer 2019. De ruimten kunnen dan in het voorjaar van 2020 in gebruik genomen worden.

Aanleunwoningen Hofweg Havelte

De 19 aanleunwoningen, waarin eveneens zorg door ZZWD wordt verleend worden momenteel mutatiegewijs opgeknapt door Actium. Na de nieuwbouw zijn er dus 43 woningen met zorg beschikbaar.

Heeft u interesse in een aanleunwoning of een woning met zorg in Havelte?

Maak via de afdeling Klantondersteuning eens een vrijblijvende afspraak met onze zorgmakelaar, mevrouw Marian Feddema.
Zij helpt u graag verder bij het vinden van een passende woning, met de rekentool kan zij u snel laten zien wat de verschillende mogelijkheden voor u betekenen. Telefoonnummer Klantondersteuning 088-9684096 (maandag t/m vrijdag 9-17 uur).

klikt u hier voor onze wachtlijst in Havelte.
Wonen met zorg, Molenweg 74 - 126 te Havelte (7971 BJ)

Fysio-Fit

Wilt u zonder hulpmiddelen blijven bewegen, wilt u een fitter gevoel hebben of minder kans hebben op vallen? Geef u dan op en doe mee met de beweeggroepen bij Fysio-Fit in Havelte. Iedereen is welkom, een beweegsessie duurt 45 minuten. De kosten kunnen, daar waar er een gerichte hulpvraag is, gedeclareerd worden bij de zorgverzekeraar. Kan dit niet dan wordt er een bijdrage gevraagd per keer dat u deelneemt.

Aanmelden of meer informatie
Aanmelden kan bij Welkom in Havelte, tel.nr. 088-9684097, dagelijks bereikbaar tussen 9-20 uur. Heeft u specifieke vragen over bewegen neemt u dan contact op met de Praktijk Fysiotherapie Havelte, tel. nr. 0521-342083.

Kijk in de folder voor meer informatie over de openingstijden en de kosten.

Rolstoelpool Havelte


Heeft u tijdelijk een rolstoel nodig en bent u inwoner van Havelte?
Zeven dagen per week van 9.00 uur tot 17.00 uur kunt u voor het lenen van een rolstoel terecht bij de medewerkers van ZZWD Welkom in Havelte.
Voor het lenen wordt een borg gevraagd van € 50, dit bedrag krijgt u terug bij het inleveren van de rolstoel.

Informatie / reserveren via Welkom Havelte, telefoonnummer 088-9684097. Met de medewerker spreekt u af waar u de rolstoel kunt komen ophalen.

De rolstoelpools zijn ontstaan uit een samenwerking tussen gemeente Westerveld, ZZWD en Welzijn MensenWerk en vallen onder de algemene voorzieningen.

Heeft u vragen?
Neem contact op
met onze klantondersteuning:
✆ 088 - 96 840 96