← Vorige pagina
12
okt

Tijd: 11:00 uur


Fysio-Fit in Havelte

Beweeg mee!
Iedereen is welkom, een beweegsessie met begeleiding van de fysiotherapeut duurt 45 minuten.
U kunt tijdens de openings-tijden onder toezicht van een Welkom medewerker ook zelf gebruik maken van de aanwezige fitnessapparaten. Wilt u zonder hulpmiddelen blijven bewegen, een fitter gevoel hebben of minder kans hebben op vallen? Geef u dan op!

Kans op vallen verkleinen door gerichte oefeningen
Evenwichts- en spierversterkende oefeningen kunnen de kans op vallen en bijgevolg het kwetsen van een gewricht of breken van een bot drastisch verkleinen. Door actief te blijven in het algemeen en dit te combineren met een functionele en meer gerichte training, zoals het versterken van belangrijke spiergroepen en het verbeteren van het evenwicht, zal niet alleen uw mobiliteit verhogen, ook het evenwicht en coördinatie worden beter. Gericht bewegen kan botverlies verminderen
Dit type van bewegen voor ouderen kan het botverlies, dat normaal is boven een bepaalde leeftijd, helpen verminderen en zelfs tegengaan. Ook verhoogt de algemene gezondheid en zal bij aangepaste oefeningen zelfs gewrichtspijn verminderen omdat de omliggende spieren sterker worden.

De inwendige mens
Na afloop van de beweegsessie kunt u met elkaar nog gezellig een kop koffie of thee drinken. Of nuttig na het sporten rond het middaguur een driegangenmaaltijd in het restaurant van De Molenhof.


Openingstijden Fysio-Fit
Maandag t/m zaterdag 10.00 - 12.00 uur en van 13.30 - 16.30 uur

Op woensdag en donderdag is de fysiotherapeut aanwezig, vraag naar de exacte tijdstippen bij het team van Welkom Havelte, tel.nr. 088-9684097.


Op dit moment hebben we geen activiteiten voor .

Op dit moment hebben we geen activiteiten voor Dwingeloo.

Op dit moment hebben we geen activiteiten voor Havelte.

Op dit moment hebben we geen activiteiten voor Ruinen.

Op dit moment hebben we geen activiteiten voor Vledder.

Op dit moment hebben we geen activiteiten voor Koekange.