← Vorige pagina
Bibliotheek Dwingeloo in De Weyert
20 december 2014


Persbericht

Bibliotheek Dwingeloo gaat verhuizen

Bibliotheek Dwingeloo gaat in december verhuizen naar een andere locatie! Vanaf maandag 15 december 2014 bent u van harte welkom op onze locatie aan de Weverslaan 1A in De Weyert. Onze huidige ruimte daar wordt uitgebreid en bevindt zich vlakbij de entree tegenover het servicepunt. Daarnaast biedt deze locatie voldoende parkeergelegenheid en krijgen we ruimere openingstijden.

Assortiment

In de Weyert hebben wij een collectie gericht op al onze klanten. Voor de jongsten babyboekjes en prentenboeken en voor volwassenen romans, ook in grote letter. Daarnaast hebben wij tijdschriften en DVD’s.

Het assortiment zal kleiner zijn, maar meer toegespitst op de actualiteit. Boeken, dvd’s of tijdschriften die de bibliotheek niet zelf heeft, kunt u 24 uur per dag kosteloos reserveren op www.bibliotheekdwingeloo.nl. U krijgt van ons bericht als u ze kunt afhalen. De bibliotheek wordt twee keer per week bevoorraad.

Bibliotheek op de scholen

Een deel van onze collectie voor de jeugd tot 12 jaar wordt geplaatst op de basisscholen in Dwingeloo en omgeving. Dat zal begin 2015 gerealiseerd zijn. Het andere deel staat in De Weyert dus leerlingen kunnen buiten schooltijd hier hun materialen lenen.

Openingstijden

De bibliotheek zal in de Weyert open zijn op maandag van 9.00 tot 20.00 uur en op dinsdag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. U kunt door middel van zelfbediening uw boeken, tijdschriften en DVD’s uitlenen.

Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdagmiddag en maandagavond zijn gastdames van de bibliotheek aanwezig om u te helpen. Op maandagavond en woensdagmiddag kunt u terecht voor specifieke vragen en voor het afsluiten van een abonnement.