← Vorige pagina
Hersenletsel on Tour schenkt loopfiets aan De Weyert
07 september 2018


Maandag 3 september kwam er een mooi vervolg op het bezoek in mei van dit jaar van stichting Hersenletsel on Tour aan Dwingeloo.Twee van de organisatoren van de Tour, Wilco Giesen en Brigit Alderliesten, overhandigden als dank voor de gastvrije ontvangst van de ruim 25 fietsers in De Weyert een Alinker. Met dit mooie gebaar willen zij zoveel mogelijk bekendheid geven aan de loopfiets en de stichting.

In het bijzijn van Laura Nijsingh van Fysiotherapie Dwingeloo Tim Jansen, een van de Beweegcoaches Westerveld en medewerkers van Welkom (activiteiten bij ZZWD) werd deze knalgele loopfiets voor volwassen aangeboden en meteen uitgeprobeerd. Deze stabiele fiets maakt lopen - dat om welke reden dan ook niet meer prettig is - weer leuk!

Met elkaar wordt nu gekeken naar het zo optimaal gebruiken van deze prachtige loopfiets in Dwingeloo. Zodat zoveel mogelijk mensen kennis kunnen maken met deze loopfiets en deze indien gewenst kunnen proberen.

Meer info over de Alinker zie: http://thealinker.nl/ 
Voor Hersenletsel on tour kijk bij https://hersenletselontour.nl/
De tour van volgend jaar wordt voorbereid en zal gaan door Zeeland, West-Brabant en Zuid-Holland.

Aanmelden voor een nadere kennismaking met de Alinker kan via het Servicepunt van De Weyert, tel. 088-9684001, bereikbaar op werkdagen van 9-17 uur.