← Vorige pagina
Mantelzorgwaardering Westerveld 2015
02 september 2015


Mantelzorgwaardering Westerveld 2015

De gemeente Westerveld is sinds januari 2015 verantwoordelijk voor de waardering van inwoners, die zorgen voor een partner, kind, familielid, vriend of kennis in de gemeente Westerveld. We noemen hen ook wel mantelzorgers. Mantelzorg is geen keuze, het overkomt je omdat je partner, kind, familielid, vriend of kennis ziek is of een lichamelijke of geestelijke beperking heeft. De zorg is vaak langdurig en intensief.

De gemeente wil haar waardering uitspreken voor mantelzorgers met de zogeheten mantelzorgwaardering Westerveld 2015. Om zoveel mogelijk mantelzorgers een blijk van waardering te kunnen geven, kiest de gemeente ervoor om in 2015 onder het motto ‘voor elk wat wils’ een divers aanbod van activiteiten en producten aan te bieden. Dit aanbod is tot stand gekomen in overleg metWelzijn MensenWerk, Contactpunt Mantelzorg Westerveld (CPM), Zorgcombinatie Noorderboog en Zorgcollectief Zuidwest Drenthe (ZZWD).

Als blijk van waardering kunt u kiezen uit de categorieën bakkers- of boodschappenpakket, ontspanning en Erop uit!. Meer hierover kunt u lezen in de flyer, die u onderaan dit bericht kunt downloaden.


Aanvragen
De mantelzorgwaardering kan worden aangevraagd van 1 september 2015 tot en met 30 september 2015 via het aanvraagformulier op de website van Welzijn MensenWerk

http://www.welzijnmw.nl/aanvraagformulier-mantelzorgwaardering-westerveld-2015/

Het aanvraagformulier kan ook opgehaald worden bij het Centraal Meldpunt van Welzijn MensenWerk ( De Veldkei, Veldkamp 77 in Havelte, van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 11.30 uur) of worden opgevraagd via telefoonnummer 085 273 1427.