← Vorige pagina
Presentatie Welkom in Havelte vrijdag 27 maart a.s.
24 maart 2015


Tijdens de presentatie laten wij u graag zien wat de mogelijkheden van Welkom in Havelte zijn. Tevens kunt u de verschillende ruimtes bekijken zoals de gastvrije ontmoetingsruimte en het nieuwe gastenverblijf in De Molenhof. Onder het genot van een hapje en drankje kunt u een impressie zien van foto’s gemaakt tijdens de proeftuinperiode. 

U bent van 16 tot 18 uur van harte welkom! 

Eind vorig jaar is het project Welkom bij ZZWD als proeftuin van start gegaan in Havelte met een inloopmiddag voor klanten, familieleden en genodigden in De Molenhof.
Na vier maanden als proeftuin te hebben gedraaid kunnen we verheugd zeggen dat de nieuwe aanpak van welzijn en activiteiten in Havelte werkt en dat deze aanpak ook op de andere locaties van ZZWD wordt uitgerold.

De activiteiten, die Welkom organiseert, spelen beter in op de behoeften en wensen behorend bij een zinvolle daginvulling ‘waar iedereen zich prettig bij voelt’. Mede door de inzet van vrijwilligers kan er in kleine groepen beter worden aangesloten bij de wensen van klanten. De nieuwe aanpak is destijds geïnitieerd door de gemeente Westerveld. Met Welzijn Mensenwerk wordt gekeken naar verdere groei van mogelijkheden en samenwerking in de dorpen.