← Vorige pagina
RABO klust in en om De Weyert in Dwingeloo
13 april 2016


Op zaterdag 9 april jl. heeft een enthousiaste groep medewerkers van Rabobank Zuidwest-Drenthe een dag geklust in en om woonservicecentrum De Weyert van ZZWD te Dwingeloo.

Met zes personen hebben ze de terrassen van de groepswoningen en van één van de ruimtes van Welkom onder handen genomen: onkruid en mos is weggehaald, de tegels zijn geschrobd en planten zijn gepoot. De zes medewerkers deden mee in het kader van NL Doet, half maart kwam de datum niet goed uit, daarom is uitgeweken naar afgelopen zaterdag.

In een activiteitenruimte van Welkom is een materialenkast geschilderd .

De vrijwilligers hebben als dank voor hen inzet tussen de middag in het restaurant van De Weyert genoten van een heerlijk driegangen menu.

Deze actie wordt zeer gewaardeerd door de klanten van ZZWD en is voor herhaling vatbaar. Af en toe een vrijwillige klus doen voor een ander, iets heel anders dan waar je dagelijks mee bezig bent, geeft energie en kan veel betekenen voor een ander! Ook eens iets doen voor een ander? ZZWD kan altijd vrijwilligers gebruiken! Kijk eens naar de vacatures op onze site bij 

http://www.zzwd.nl/vacatures-vrijwilligers-westerv... of 

http://www.zzwd.nl/vacatures-willigers-de-wolden/