← Vorige pagina
ZZWD doet mee aan Week van Zorg en Welzijn 2019
22 januari 2019


SPEEDDATES ZZWD
Tijdens de Week van Zorg en Welzijn, van 11 t/m 16 maart, houdt ZZWD weer speeddates voor geinteresseerde werkzoekenden. Ben je op zoek naar een andere baan, een nieuwe stap in je carrière, of wil je als zij-instromer in de ouderenzorg gaan werken? Zoek je een stageplaats? 


Kom langs tijdens de speeddates. Ook voor vrijwilligerswerk ben je tijdens de speeddates van harte welkom.
De speeddates bij ZZWD zijn een laagdrempelige manier om kennis te maken met elkaar.
Op de dagen van de speeddates, op 12 en 16 maart kun je tijdens een rondleiding sfeerproeven en de passie voor zorg zien bij ZZWD.


WEEK VAN ZORG EN WELZIJN
De Week van Zorg en Welzijn vindt plaats van 11 t/m 16 maart 2019. Honderden zorg- en welzijnsorganisaties openen tijdens deze week hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer. Neem een kijkje bij het verpleeghuis om de hoek of in een operatiekamer in een groot ziekenhuis in de buurt! Van zorgboerderij tot GGZ, van nieuwe zorg in de wijk, kleinschalig wonen in de ouderenzorg, revalidatie in de gehandicaptenzorg, ziekenhuizen GGZ, mondzorg, buurthuizen, huisartsen, kinderopvang, noem het maar op, alles is te zien!

De Week van Zorg en Welzijn is een initiatief van de 14 regionale werkgeversorganisaties in zorg en welzijn, die samenwerken in Stichting RegioPlus.