Kom zelf ontdekken of de ouderenzorg bij je past!

Bij ZZWD nodigen wij je van harte uit om eens langs te komen en kennis te maken met ons aanbod aan ouderenzorg in de regio Zuidwest-Drenthe. Wij zijn de meest complete zorgaanbieder in deze omgeving. Wij vinden het leuk om jou een kijkje te geven in onze organisatie. Ontdek van dichtbij de veelzijdigheid en aantrekkelijkheid van onze ouderenzorg. Dit kan zijn in de zorg zelf, in een van onze restaurants, of in de huishouding. 

Weet je al wat je wilt en heb je geschikte diploma's? Solliciteer dan direct en kijk bij onze vacatures.

Neem voor een kennismaking contact op met P&O, stuur hiervoor een mail naar P&O@zzwd.nl.
We zullen dan snel een afspraak met je maken!

Blog van Aafje: Net echt huisjes!

Wanneer een zorgsetting als de onze zo mooi in het dorp Dwingeloo gelegen is, kunnen er mooie verbindingen ontstaan met andere bewoners van het dorp. Zo zijn er onder andere vanuit de school ook activiteiten bij en met onze bewoners.
Samen met zes kinderen van de school gaan we langs de bewoners en delen ze zelf gemaakte kaarten uit. Hierop staan lieve teksten en mooie tekeningen.
Wanneer de eerste deur opengaat kijken de kinderen nieuwsgierig naar binnen. Één van de jongens zegt: “Hey, het is net een echt huisje!” Hij had niet verwacht dat één appartement, bewoond en persoonlijk ingericht werd door en voor die ene persoon. Ik leg uit dat elke bewoner zijn eigen meubels en spulletjes meeneemt, zodat het zoveel mogelijk als een thuis is en voelt. De jongen is zo enthousiast dat hij bij elke deur die open gaat, even uitvoerig om zich heen kijkt.
Aan het einde van de ochtend zijn er blije bewoners die aangenaam verrast waren door de lieve kaarten, én een jongen die hele nieuwe inzichten heeft over het wonen in een ‘bejaardenhuis’. “Ik wist niet dat het er zo gezellig en knus zou zijn”