Speeddates 2 oktober 2018

Ben je op zoek naar een baan met voldoende uitdaging en volop ontwikkelmogelijkheden? Heb je niet de benodigde diploma's op zak om direct in de zorg aan de slag te gaan? Dan is het BBL-opleidingstraject wellicht wat voor jou. In het ZZWD Magazine, zie hieronder de pdf, lees je op pagina 16 het verhaal van Jordy, hij is nog niet zo lang geleden gestart met de BBL-opleiding. 


2x per jaar start wervingstraject BBL bij ZZWD

We krijgen geregeld vragen over de mogelijkheden bij ZZWD voor het BBL-opleidingstraject.
Twee keer per jaar starten wij een wervingstraject op voor BBL-trajecten. Hierover berichten wij via onze website, onze facebookpagina en via ZorgpleinNoord. Om in gesprek te gaan met geïnteresseerde kandidaten organiseren wij meerdere keren per jaar speeddate momenten. Deze speeddate is bedoeld als eerste informele kennismaking en om samen te bekijken of er mogelijkheden zijn om als BBL-er bij ZZWD aan de slag te gaan.

Speeddates 2 oktober 2018
Het eerstvolgende wervingstraject zal na de zomerperiode weer gestart worden. Op dinsdag 2 oktober 2018 staat weer een speeddatemoment gepland. Hoewel dit nog even duurt, nodigen wij je van harte uit om die dag op een van onze locaties langs te komen. Meer informatie over deze speeddate (tijden, locaties, etc) zal via genoemde sites bekend gemaakt worden. Wij gaan graag met je in gesprek, dus noteer de datum alvast in de agenda! 

Tot ziens bij een van onze speeddates.