Wachtlijsten

Als er in een bepaalde periode meer aanvragen zijn dan dat ZZWD aan appartementen beschikbaar heeft, ontstaat een wachtlijst. In onderstaande lijst hebben wij de omvang van de huidige wachtlijst per locatie aangeven.

Door omstandigheden kan het zijn dat wij ook voor andere diensten en vormen van zorg een wachtlijst moeten hanteren.

De gegevens over wachtlijsten die wij hier publiceren actualiseren wij regelmatig, maar zijn uiteraard een momentopname. Het aantal wachtenden zegt op zich niets over de wachtduur. Die is namelijk ook afhankelijk van de momenten waarop er een plek vrij komt of van mogelijke andere omstandigheden. Onze afdeling Klantondersteuning kan u verder informeren.

Wachtlijst

Per 12 februari 2018

Ruinen, er staan twee personen op de wachtlijst, resp. voor een woning met zorg en voor de groepswoning.

Havelte, er staat een persoon op de wachtlijst. Heeft u belangstelling voor de nieuwbouw in Havelte neemt u dan contact met ons op. 

Dwingeloo, er staan twee personen op de wachtlijst van de groepswoningen bij De Weyert. Heeft u interesse in een woning met zorg neemt u dan contact op.

Wilt u op de wachtlijst worden geplaatst voor een bepaalde locatie? Neem dan contact op met Klantondersteuning.
Tel. nr. 088-9684096 tijdens kantooruren bereikbaar.

Heeft u belangstelling voor wonen met zorg? Met de handige rekentool laten wij u zien waar wat de mogelijkheden zijn en wat het financieel voor u betekent.
Maak via de afdeling Klantondersteuning eens een vrijblijvende afspraak met onze zorgmakelaar, mevrouw Marian Feddema.
Zij helpt u graag verder bij het vinden van een passende woning, geschikt gastenverblijf of een ander product / dienst van ZZWD. Met de rekentool kan zij u snel laten zien wat de verschillende mogelijkheden voor u betekenen.
Telefoonnummer Klantondersteuning 088-9684096 (maandag t/m vrijdag 9-17 uur).

Heeft u vragen?
Neem contact op
met onze klantondersteuning:
✆ 088 - 96 840 96