Flexwerk in de zorg

Bepaal jij graag zelf wanneer, hoeveel en op welke locatie je werkt? Dan is flexwerken als verzorgende, helpende of verpleegkundige bij ZZWD echt iets voor jou.

ZZWD zorgt ervoor

Kom flexwerken

Werk flexibel en verdien goed geld

Bepaal jij graag zelf wanneer, hoeveel en op welke locatie je werkt? Dan is flexwerken als verzorgende, helpende of verpleegkundige bij ZZWD echt iets voor jou. Door je flexibele inzet heb je met veel verschillende cliënten en collega’s contact. Overal waar je werkt leer je wel iets. En jouw kennis en inzichten worden door onze collega’s gewaardeerd!

Flexwerken of ZZP?

Vaak zijn flexwerkers ZZP’er of werken ze via een uitzendbureau. Bij ZZWD hebben we jou als flexer liever bij ons in dienst. Dat heeft een aantal voordelen.

ZZP-er
Als ZZP-er werk je wanneer het jou uitkomt en dat kan natuurlijk voor verschillende klanten. Voordat je aan de slag gaat als ZZP-er moet je veel zaken voor jezelf regelen. Zo heb je een boekhouding nodig en ben je zelf verantwoordelijk je eigen administratie. Bijvoorbeeld: Inschrijving KVK, verzekering regelen, facturen maken en versturen. Maar ook maandelijks BTW-aangifte doen en zelf regelen dat je pensioen opbouwt.

Flexwerker bij ZZWD
Als flexwerker heb je bijna net zoveel vrijheid in je werk als een ZZP-er. Je werkt wanneer het jou uitkomt en dat kan op verschillende locaties in het prachtig groene Zuidwest Drenthe. Je krijgt een contract van minimaal 4 uur en je hebt verder geen omkijken naar financiële administratie of het sturen van facturen. En je bouwt pensioen op, krijgt vakantiegeld, een 13e maand op basis van gewerkte uren.

Meer weten?
Vraag Aimée of Carolien alles wat je wil weten over flexwerken bij ZZWD. Dat kan heel simpel. Stuur een appje naar 06-40001004 of vul hieronder het formulier in.

Reageer nu via WhatsApp

Meer weten over deze baan?

Wie zijn wij?

Wonen, welzijn, voeding en zorg. Bij ZZWD zijn we trots op de complete zorg die we bieden aan ouderen in de prachtige omgeving van Zuidwest-Drenthe.

ZZWD kent een informele sfeer waardoor je je snel thuis voelt als je bij ons komt werken. We gaan op een open en fijne manier met elkaar om en zijn altijd gericht op ontwikkeling en innovatie. Samen zorgen we ervoor dat ouderen thuis kunnen blijven wonen, zo lang als ze willen. Als dat echt niet meer lukt, bieden we wonen met zorg aan.

Voor iemand zorgen is werk dat ertoe doet. Daar hoort een goed salaris bij, maar ook een fijne werkomgeving en ruimte om jouw talenten in te zetten en te ontwikkelen. Daar helpen we je zo goed mogelijk bij.

We moedigen aan dat je groeit als professional en als mens. Ben jij toe aan een volgende stap? Dan kijken we samen waar jij het beste tot je recht komt.

We zijn natuurlijk dichtbij. Iedereen bij ZZWD voelt een grote betrokkenheid. Bij cliënten, bij elkaar en bij onze groene dorpen. Dat maakt ons bijzonder.  Het is niet voor niets dat veel van onze collega’s al lange tijd met veel plezier bij ons werken. Kom je binnenkort eens kennismaken?

Werken bij ZZWD betekent:

 • Een fijne informele sfeer
 • Een goed salaris
 • Ruimte voor persoonlijke groei
 • Werken in het prachtig groene Zuidwest-Drenthe

Kernwaarden

 • Verbindend
 • Ondernemend
 • Respectvol
 • Gewoon vertrouwd
 • Betrokken

Hier staan wij voor

Ons motto voor de medewerker luidt:
“Zelfstandig, leergierig en trots”.

Ons motto voor de organisatie luidt:
“Uitdagend, verantwoord en innovatief”

“De wensen en behoeften van de klant
vormen het vertrekpunt voor ons handelen.”

Sollicitatieformulier

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Solliciteer op jouw manier

  Je dag mag dan dynamisch, soms hectisch en bovenal nooit hetzelfde zijn, de indruk die jij bij je cliënten achterlaat is dat wel. Met jouw scherpe oog voor optimale zorg geef je elke dag kleur aan hun dag – én aan de organisatie. Dat werkt, en dat loont.

  ZORG. dat je erbij bent.