Hulp bij het huishouden

In gemeente Westerveld en gemeente
De Wolden bieden wij ondersteuning
bij het huishouden.

Huishoudelijke hulp

In de gemeente Westerveld en gemeente De Wolden bieden wij ondersteuning bij het huishouden. Om hiervoor in aanmerking te komen heeft u een WMO indicatie nodig. U kunt deze via uw gemeente aanvragen. Daarnaast kunt u op basis van een PGB of particulier huishoudelijke hulp afnemen. Wij werken in kleine teams. Met een veilig gevoel en met gemak en service bij u in de buurt.  Voor een korte periode of voor langere tijd. In overleg met u bieden wij de door u gewenste huishoudelijke hulp.

Wat bieden we?

Wij werken zoveel mogelijk met een vaste medewerker, die ook uw aanspreekpunt is. Samen met u wordt afgesproken op welke dag en welk tijdstip de huishoudelijke hulp bij u komt. Dit hoeft niet standaard iedere week gelijk te zijn. Over vakantieperiodes en andere bijzonderheden wordt u tijdig geïnformeerd door ons planbureau.

Aanmelden voor hulp bij het huishouden

Wanneer u over een WMO-indicatie voor hulp in de huishouding beschikt, kunt u volgens de richtlijnen van de gemeente, deze hulp door ons laten uitvoeren. U krijgt een intakegesprek waarin wordt bekeken welke ondersteuning u wenst te ontvangen en er wordt samen met u een ondersteuningsplan opgesteld. De gemeente bepaalt de indicatieduur- en omvang. Indien gewenst kunt u ondersteuning (tegen kostprijs en bij beschikbaarheid) extra hulp bijkopen.

Samen kijken we graag naar uw situatie en de mogelijkheden die wij u op maat kunnen bieden. Belt u tijdens kantooruren met onze Klantondersteuning 088-9684096.