Woonzorg

Wij zetten ons er volledig voor in dat de oudere, zorgbehoeftige inwoners van de dorpen in Zuidwest-Drenthe in hun eigen dorp kunnen blijven wonen, zo lang zij dit willen.

Wonen bij ZZWD

Wanneer u om enige redenen niet langer zelfstandig thuis kunt blijven wonen, biedt ZZWD wonen met zorg in de gemeente Westerveld en gemeente De Wolden . Net zoals u, vinden wij het belangrijk dat u zo lang en zo zelfstandig mogelijk die dingen kunnen blijven uitvoeren, die u altijd gewend was te doen in uw eigen omgeving. Ons uitgangspunt is dat u op een plezierige manier uw leven zoveel mogelijk op uw vertrouwde manier kunt voortzetten.
Bent u zich aan het oriënteren op een andere woonvorm en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij luisteren graag naar u in een persoonlijk gesprek. We bespreken rustig uw vragen en kijken samen naar de mogelijkheden. Wilt u een huisdier meenemen? Wat ons betreft geen probleem, al gelden er wel enkele spelregels.

Zorgeloos wonen

Wij bieden in Dwingeloo en Ruinen kleinschalig wonen (psycho-geriatrie).
In Dwingeloo, Diever, Ruinen en Havelte (Hofweg en Molenweg) bieden wij vijf verschillende arrangementen zorgeloos wonen.

Op de pagina Woonvormen leest u hier meer over.

Indicatie

Voor meer informatie over de verschillende woonvormen (arrangementen) en locaties bij ZZWD of voor het maken van een afspraak voor een oriënterend gesprek belt u tijdens kantooruren met onze Klantondersteuning via telefoonnummer 088-9684096.

U heeft, u wanneer u bij ons wilt komen wonen, een indicatie Wet langdurige zorg (Wlz-indicatie) nodig (met uitzondering van Diever). Kijkt u op de pagina Aanmelden voor meer informatie.

Voor ouderen in de categorie 80+ stellen wij zelf de indicatie.

Nieuwsgierig naar onze locaties? Klikt op onderstaande button.