Diensten
van ZZWD

ZZWD levert verschillende diensten op het terrein van wonen, welzijn en zorg voor met name ouderen in de regio Zuidwest-Drenthe.

Diensten en zorg

ZZWD levert verschillende diensten op het terrein van wonen, welzijn en zorg voor met name ouderen in de regio Zuidwest-Drenthe. Daarbij is het uitgangspunt dat onze ondersteuning bijdraagt aan de kwaliteit van leven van de cliënt. Daarom ligt de regie bij de cliënt, staat de vraag van de cliënt centraal en proberen wij binnen de mogelijkheden zo veel mogelijk maatwerk te leveren. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteitsbeleving van de cliënt.

Maakt u eens vrijblijvend een afspraak met een van onze wijk- of regieverpleegkundigen. Zij kunnen u vertellen wat voor u de mogelijkheden zijn en wat u van ons mag verwachten.

Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en bekendheid met de plaatselijke situatie vinden wij belangrijk in het contact met onze cliënten. ZZWD is natuurlijk dichtbij.

Huishoudhulp

ZZWD biedt u hulp in de huishouding op maat, zodat u zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunt blijven wonen. Onze medewerkers zijn breed inzetbaar en werken in kleine teams. Met een veilig gevoel en met gemak en service bij u in de buurt, voor een korte periode of voor langere tijd. In overleg met u bieden wij de door u gewenste ondersteuning. Zoals het doen van de dagelijkse- of de wekelijkse- boodschappen, kleine klussen in huis of juist die grote huishoudelijke klus een keer in de maand.

Dagactiviteiten

WELKOM; welzijn en activiteiten waar u zich prettig bij voelt

Onder de naam WELKOM biedt ZZWD een scala aan activiteiten aan. Intramuraal, voor bestaande cliënten van ZZWD en extramuraal, voor inwoners van Zuidwest-Drenthe (met een indicatie). De activiteiten vinden plaats op onze locaties. Desgewenst kunt u tussen de middag een warme maaltijd nuttigen.

Maaltijdservice thuis

Een complete maaltijd warm bij u thuis bezorgd, zelfs 7 dagen per week als u dit wenst. In de keuken van onze locatie in Dwingeloo, De Weyert, bereiden onze koks elke dag verse maaltijden, voor onze klanten van Maaltijdservice Thuis en bezoekers van het restaurant. De maaltijden kunt u warm of koelvers thuis laten bezorgen.