Leren & werken
bij ZZWD

Wil je bij ons leren en/of werken? Geef met jouw aandacht en scherpe oog voor optimale zorg altijd kleur aan de dag voor onze cliënten én aan de organisatie. Dat werkt, en dat loont.

Wat kun je bij ons doen?

Werken bij ZZWD

Wil je bij ons komen werken? Hier vind je onze nieuwste vacatures. Bij ZZWD werk je samen met professionele en gepassioneerde collega’s, elke dag aan de best mogelijke zorg voor ouderen. Regie en autonomie van de bewoners staan hierbij voorop. Als medewerker kun je bij ons rekenen op een hecht team, goede begeleiding en veel mogelijkheden om je te ontwikkelen.

 

Leren & werken bij ZZWD

Je kunt rekenen op persoonlijke aandacht en deskundige begeleiding, bij zowel de school als bij ZZWD. Wij werken met een studentencoach en een praktijkopleider, zij zorgen samen voor een uitstekende werk-/leeromgeving voor jou. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Zoek je een leuke baan?

Vacatures

Wil jij graag werken voor de leukste en liefste “eindbazen” van de regio? Je werkt in een hecht team met jonge én ervaren professionals. Iets voor jou? Reageer snel.

Zoek je vakantiewerk?

Vakantiewerk

Wil jij graag anderen een fijne dag bezorgen, én haal je graag het beste uit jezelf? Om bij ons te werken als vakantiekracht, heb je niet altijd een vooropleiding nodig.

Zoek je een leuke stageplek?

Stage

Om goed te zorgen voor een ander, moet je zelf stevig in je schoenen staan. Daarom krijg je bij ons alle ruimte om je te ontwikkelen – met collega’s waarop je kunt bouwen.

Natuurlijk dichtbij

We maken thuis, zo thuis als mogelijk. Uiteraard met de juiste ondersteuning. We bieden thuiszorg, dagopvang, revalidatiezorg en intensieve woonzorg & begeleiding van mensen met geheugenproblematiek.

Verhalen van onze medewerkers

Ik word heel goed begeleid tijdens mijn stage. Ik heb super veel geleerd.

Ik ben als zij-instromer begonnen bij ZZWD als leerling Maatschappelijke Zorg Verzorgende. Hiervoor werkte ik bij een gemeente en ik was op zoek naar een baan waar ik veel direct contact met mensen heb.

ZZWD geeft mij interessant werk waar ik echt iets kan betekenen

In mijn werk als coördinerend verpleegkundige is geen dag hetzelfde. Bij de dagstart met het team, die ik begeleid, nemen we door hoe het met de cliënten gaat en met het team. Is er een probleem, dan zoek ik een oplossing.

Als de bewoners een leuke dag hebben, ben ik heel tevreden!

Ik werk als woonbegeleider/verzorgende bij Groepswonen. Bij ons wonen 10 ouderen die begeleiding en verzorging nodig hebben wegens fysieke en/of mentale achteruitgang. Je kunt zeggen dat ik elke dag een groot gezin run.