Als de bewoners een leuke dag hebben, ben ik heel tevreden!

Door goed te luisteren kan ik de bewoners pas echt goed van dienst zijn.

ZZWD biedt mij;

  • Persoonlijk contact
  • Interessant werk
  • Geen dag hetzelfde

In mijn werk als coördinerend verpleegkundige is geen dag hetzelfde. Bij de dagstart met het team, die ik begeleid, nemen we door hoe het met de cliënten gaat en met het team. Zijn er problemen waar oplossingen voor moeten worden gezocht? Wie gaat wat doen? Zijn er bijzonderheden?

Ik werk mee als verzorgende en wordt ingeschakeld voor de verpleegkundige handelingen en gedurende de dag kan ik worden gebeld met vragen over zorg en verpleging. Ook werk ik zorgplannen bij, heb ik contact met huisartsen en behandelaars om zo onze zorg zo goed mogelijk te kunnen bieden.

Soms wordt de zorgbehoefte zwaarder en initieer ik dat we een andere indicatie gaan aanvragen. En we informeren familie over bijzonderheden.

Naast het werk als verpleegkundige ben ik ook studentencoach en BIG-auditor. Dat houdt in dat ik studenten begeleid en coach en dat ik collega’s help om bevoegd te blijven voor verzorgende, verpleegtechnische en voorbehouden handelingen.

In mijn werk is het belangrijk dat ik goed luister naar wat mensen willen, of het nu cliënten zijn, familie, collega’s of studenten. Pas dan kan ik hen goed van dienst zijn. Dat geeft me veel voldoening.

Kortom, voor mij is geen dag hetzelfde en juist daarom zo interessant!

Henriëtte Kieskamp | Coördinerend Verpleegkundige

Wat doet een coördinerend verpleegkundige?

Henriëtte Kieskamp is coördinerend verpleegkundige. Ze vertelt je graag hoe leuk haar functie is en waarom ze voor ZZWD heeft gekozen.

ZORG. dat je erbij bent.