Vakantiewerk

Wij zoeken weer vakantiewerkers voor de zomer (juni – september)! Ben je op zoek naar een leuke vakantiebaan dichtbij? Of ken jij iemand die bij ons (vakantie)werk wil doen? Zorg, welzijn, huishouding of voedingsdienst?

ZZWD zorgt ervoor

Vakantie- of bijbaan

Werk flexibel en verdien goed geld

Een bijbaantje bij ZZWD is werk dat je goed kan combineren met studie, hobby’s en vakanties. Zoals Merel bijvoorbeeld, die 10 uur per week werkt in Dwingeloo en haar uren aanpast aan haar lesrooster.

Met een vakantiebaantje hier in de zorg heb je niet alleen flexibiliteit, maar ook een goed salaris tussen €11,- en €18,- bruto per uur. Da’s een stuk meer dan je als vakkenvuller verdient. Bij ZZWD werk je met leeftijdsgenoten, maar ook met ervaren collega’s. En het is leuk en dankbaar werk om voor ouderen te zorgen.

Soms krijg je zelfs extra toeslagen voor werken op onregelmatige tijden! Zo kun je genieten van zonnige dagen met je vrienden en later op de dag werken, of juist vroeg beginnen en ’s middags ontspannen op een terras. En hoe meer ervaring je opdoet, hoe meer je verdient. Klinkt goed, toch?

Als je een zorgopleiding volgt, komen we super graag met je in contact. In elk geval voor een mooie zomerbaan en als het bevalt voor een paar uurtjes per week daarna. En we kunnen je helpen bij je studie!

Maar ook als je geen zorgopleiding volgt, dan hebben we super leuk werk voor je deze zomer bij ZZWD. Dat kan als hulp in de huishouding, in de keuken, schoonmaak of als begeleiding van onze bewoners.

Stuur een WhatsApp berichtje naar Aimée of Carolien op 06-40001004 of een mailtje naar sollicitatie@zzwd.nl voor meer informatie.

Reageer nu via WhatsApp

Meer weten over deze baan?

Wie zijn wij?

Wonen, welzijn, voeding en zorg. Bij ZZWD zijn we trots op de complete zorg die we bieden aan ouderen in de prachtige omgeving van Zuidwest-Drenthe.

ZZWD kent een informele sfeer waardoor je je snel thuis voelt als je bij ons komt werken. We gaan op een open en fijne manier met elkaar om en zijn altijd gericht op ontwikkeling en innovatie. Samen zorgen we ervoor dat ouderen thuis kunnen blijven wonen, zo lang als ze willen. Als dat echt niet meer lukt, bieden we wonen met zorg aan.

Voor iemand zorgen is werk dat ertoe doet. Daar hoort een goed salaris bij, maar ook een fijne werkomgeving en ruimte om jouw talenten in te zetten en te ontwikkelen. Daar helpen we je zo goed mogelijk bij.

We moedigen aan dat je groeit als professional en als mens. Ben jij toe aan een volgende stap? Dan kijken we samen waar jij het beste tot je recht komt.

We zijn natuurlijk dichtbij. Iedereen bij ZZWD voelt een grote betrokkenheid. Bij cliënten, bij elkaar en bij onze groene dorpen. Dat maakt ons bijzonder.  Het is niet voor niets dat veel van onze collega’s al lange tijd met veel plezier bij ons werken. Kom je binnenkort eens kennismaken?

Werken bij ZZWD betekent:

 • Een fijne informele sfeer
 • Een goed salaris
 • Ruimte voor persoonlijke groei
 • Werken in het prachtig groene Zuidwest-Drenthe

Kernwaarden

 • Verbindend
 • Ondernemend
 • Respectvol
 • Gewoon vertrouwd
 • Betrokken

Hier staan wij voor

Ons motto voor de medewerker luidt:
“Zelfstandig, leergierig en trots”.

Ons motto voor de organisatie luidt:
“Uitdagend, verantwoord en innovatief”

“De wensen en behoeften van de klant
vormen het vertrekpunt voor ons handelen.”

Sollicitatieformulier

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Solliciteer op jouw manier

  Je dag mag dan dynamisch, soms hectisch en bovenal nooit hetzelfde zijn, de indruk die jij bij je cliënten achterlaat is dat wel. Met jouw scherpe oog voor optimale zorg geef je elke dag kleur aan hun dag – én aan de organisatie. Dat werkt, en dat loont.

  ZORG. dat je erbij bent.