De Molenhof Havelte

Modern wonen met zorg en ondersteuning in het prachtig groene Havelte.

Wonen met zorg in Havelte

De Molenhof is een modern zorgcentrum met historie. Hier kunt u zelfstandig wonen met zorg en ondersteuning.

De appartementen bevinden zich aan de Hofweg en aan de Molenweg. Hier zijn in totaal 43 appartementen in het hartje van Havelte. Bovendien heeft de Molenhof 6 appartementen voor eerstelijns verblijf.

Van aanleunwoning naar woning met zorg

Vroeger stond op deze plek een verzorgingshuis met aanleunwoningen. Maar de tijd heeft niet stilgestaan in de zorg. Tegenwoordig huurt u als klant van De Molenhof zelf uw appartement bij de woningcorporatie.

ZZWD levert in alle appartementen waar dat nodig is complete zorg: het Volledig Pakket Thuis (VPT). Hiervoor is wél een indicatie nodig. Een voordeel is dat uw partner mee kan naar het appartement. Ook huisdieren zijn mogelijk.

U mag zelf kiezen hoe u de maaltijden gebruikt. U kunt eten in de gezamenlijke ruimte, we kunnen het bij u langsbrengen en natuurlijk kunt u ook zelf koken. De appartementen hebben een eigen keuken.

Appartementen voor eerstelijns verblijf

Wanneer u net uit het ziekenhuis of revalidatiecentrum komt en u kunt zich nog niet helemaal zelfstandig redden, dan kunt u bij ZZWD in Havelte logeren in een gastenverblijf. U verblijft in een comfortabel appartement met eigen sanitair. Daarbij kunt u gebruik maken van ons complete zorg- en welzijnspakket. Verpleging, persoonlijke verzorging, maar ook de dagelijkse maaltijden.

De ELV-kamers zijn bedoeld voor tijdelijke 24-uurs zorg. Dat betekent dat u na het verblijf weer naar huis gaat.

‘Het Paviljoen’

De appartementen aan de Hofweg en die aan de Molenweg zijn met elkaar verbonden dankzij een prachtige moderne ontmoetingsruimte: Het Paviljoen.

Hier kunnen bewoners samen de lunch en het diner gebruiken. Er wordt natuurlijk koffie gedronken en er worden activiteiten aangeboden door ZZWD. Maar er is ook wel eens een concert, een markt of yoga.

Meer weten?

Heeft u interesse in een gastenverblijf, een aanleunwoning of een woning met zorg in Havelte? Neem dan contact op met Klantondersteuning via 088-9684096.
Zij overleggen met u wat de mogelijkheden zijn en helpen u graag verder bij het vinden van een passende oplossing.

Klantondersteuning 088-9684096
(bereikbaar van maandag t/m vrijdag 9.00 – 17.00 uur).