Woonzorg locatie Havelte

Modern wonen met zorg en ondersteuning of in een tijdelijk gastenverblijf? Dat is mogelijk in Havelte.

Locatie Hofweg-Molenweg, Havelte

Wonen met zorg in Havelte
Sinds januari 2018 is Havelte een modern woongebouw rijker, u kunt hier wonen met zorg en ondersteuning. De zorgappartementen bevinden zich aan de Hofweg en aan de Molenweg en bieden plaats aan 24 woningen verdeeld over drie woonlagen en 6 gastenverblijven gelegen op de eerste verdieping.

Aanleunwoning of woning met zorg

Zes gastenverblijven voor tijdelijk verblijf
Wanneer u net uit het ziekenhuis of revalidatiecentrum komt en u kunt zich nog niet helemaal zelfstandig redden, dan kunt u bij ZZWD in Havelte logeren in een gastenverblijf. U logeert in een comfortabel appartement met eigen sanitair. Daarbij kunt u gebruik maken van ons complete zorg- en welzijnspalet. Van verpleging en persoonlijke verzorging tot de maaltijden.

Het is mogelijk uw mantelzorger tijdelijk te ontlasten, u kunt dan een poosje in een gastenverblijf wonen en zorg ontvangen.

‘Het Paviljoen’
Het prachtige Paviljoen is in december 2020 geopend. Het is de ontmoetingsruimte voor de bewoners en de verbinding tussen de aanleunwoningen aan de Hofweg en de appartementen aan de Molenweg.

Aanleunwoningen Hofweg Havelte
Aan de Hofweg in Havelte bevinden zich tevens 19 aanleunwoningen van Woningcorporatie Actium, waarin eveneens zorg door ZZWD wordt verleend.

Heeft u interesse in een gastenverblijf, een aanleunwoning of een woning met zorg in Havelte?
Maak via onze Klantondersteuning eens een vrijblijvende afspraak.
Zij overleggen met u wat de mogelijkheden zijn en helpen u graag verder bij het vinden van een passende woning.

Klantondersteuning 088-9684096
(bereikbaar van maandag t/m vrijdag 9.00 – 17.00 uur).