Coördinerend verzorgende IG

Als coördinerend verzorgende is geen dag gelijk! Het ene moment ben je de verzorgende, het andere moment pak je jouw coördinerende rol rondom de cliënt.

ZZWD zorgt ervoor

De functie

Je geeft de zorg en ondersteuning die gewenst is, waarbij het welzijn en de tevredenheid van de klant voorop staat. Je hebt daarbij respect voor de gewoonten en gebruiken van de cliënt. Het andere moment pak je jouw coördinerende rol rondom de cliënt en overleg je met collega’s, familie, vrijwilligers en/of andere zorgprofessionals.

Wat ga je doen?

Je beweegt mee met de steeds complexere zorgvragen die we in de ouderenzorg zien, je weet daarbij de expertise die nodig is te vinden binnen de organisatie, zoals die van de wondverpleegkundige en de casemanager dementie. Samen met je collega’s houd je zo de continuïteit en kwaliteit van de zorg en ondersteuning gewaarborgd.

Voor wie ga je werken?

Zorgcollectief Zuidwest-Drenthe, kortweg ZZWD, is de meest complete zorgaanbieder in Zuidwest-Drenthe. Wij ondersteunen (voornamelijk) ouderen met diensten op het gebied van wonen, welzijn, voeding en zorg, zodat zij zolang mogelijk thuis kunnen blijven wonen, dicht bij familie, vrienden en kennissen. Lukt het thuis niet meer, dan biedt ZZWD wonen met zorg in de gemeenten Westerveld en De Wolden. Ieder dorp met zijn eigen couleur lokaal.

Wie ben jij?

 • Je houdt van de coördinerende rol die je hebt rondom de cliënt. Je houdt in die rol rekening met wat de cliënt wil en nodig heeft. Je werkt daarbij zelfstandig en bent creatief in het bedenken van oplossingen passend in de ja-cultuur van ZZWD. Je houdt het overzicht in soms complexe situaties.
 • Je bent alert op het welzijn en veiligheid van de cliënt, zo nodig overleg je met familie, met collega’s en andere zorgprofessionals. Je schakelt tijdig de expertise van collega’s in.
 • Je bent stipt in het uitvoeren van gemaakte afspraken en je hebt affiniteit met (digitale) administratieve processen zoals met ONS Nedap.
 • Je werkt graag mee aan de verdere ontwikkeling van het team en de werkprocessen.
 • Je bent sociaal vaardig, je drukt je zowel mondeling als schriftelijk goed en helder uit.
 • Je kunt goed samenwerken, je bent een toegankelijke persoon. In het team vind je makkelijk je weg en denk je toekomstgericht.
 • Je kunt je vinden in het motto van ZZWD voor de medewerkers: Zelfstandig, leergierig en trots.

Wat vragen we van jou?

 • MBO 3 Verzorgende IG of MZ/VZ
 • Enkele jaren ervaring in de ouderenzorg is een pre.
 • Je bent bevoegd en bekwaam voor de vaktechnische handelingen en onderhoudt ze.
 • Je hebt de beschikking over een rijbewijs en eigen vervoer.
 • Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is verplicht (kosten voor aanvraag worden vergoed).

Wie zijn wij?

Zorgcollectief Zuidwest-Drenthe, kortweg ZZWD, is de meest complete zorgaanbieder in Zuidwest-Drenthe.

Wij ondersteunen (voornamelijk) ouderen met diensten op het gebied van wonen, welzijn, voeding en zorg, zodat zij zolang mogelijk thuis kunnen blijven wonen, dicht bij familie, vrienden en kennissen. Lukt het thuis niet meer, dan biedt ZZWD wonen met zorg in de gemeenten Westerveld en De Wolden. Ieder dorp met zijn eigen couleur lokaal.

ZZWD is een kleinschalig georganiseerde zorgorganisatie, met teams die werken in en vanuit Ruinen, Dwingeloo, Diever, Havelte en Koekange. Naast de teams in de locaties werken we met een Flexpool voor de inzet van flexibele medewerkers.

Kernwaarden

 • Verbindend
 • Ondernemend
 • Respectvol
 • Gewoon vertrouwd
 • Betrokken

Hier staan wij voor

Ons motto voor de medewerker luidt:
“Zelfstandig, leergierig en trots”.

Ons motto voor de organisatie luidt:
“Uitdagend, verantwoord en innovatief”

“De wensen en behoeften van de klant
vormen het vertrekpunt voor ons handelen.”

Waar ga je werken?

Je maakt deel uit van een team op een van onze locaties in Dwingeloo, Ruinen, in Havelte of Diever. Je werkt wisselende diensten (24-uurszorg). De lengte van de diensten varieert tussen de 3,5 uur tot 8 uur. Het basisrooster wordt in samenspraak met het team steeds voor meerdere maanden vastgesteld.

ZZWD is een kleinschalig georganiseerde zorgorganisatie, met teams die werken in en vanuit Ruinen, Dwingeloo, Diever, Havelte en Koekange. Daarnaast werken we met een Flexpool. We streven ernaar jouw wensen zo veel mogelijk te honoreren als het gaat om het gewenste werkgebied. Voor deze vacature zijn we op zoek naar een coördinerend verzorgenden voor het team in Havelte en het team in Diever en omliggende dorpen.

Wat bieden wij jou?

ZZWD biedt een afwisselende functie met veel zelfstandigheid en mogelijkheden voor ontwikkeling in een gastvrije organisatie. De lijnen binnen de organisatie zijn kort. Verder kun je intern klinische lessen volgen, opgeleid worden tot BHV-er, voeren we de BIG-toetsing intern uit en bieden we je diverse modules aan via e-learning. Op een open, collegiale, waarderende wijze leren wij met en van elkaar, waarbij we ieders talent zo optimaal benutten.

De functie is ingedeeld in FWG 35 van de CAO VVT. Daarnaast bieden we 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.

ZZWD heeft een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden waar o.a. in is opgenomen een fietsplan en de aanschaf van computerapparatuur.

Goed om te weten

 • LOCATIE: Havelte, Dwingeloo, Ruinen, Diever
 • OPLEIDING: minimaal MBO 3 (VIG of MZ/VZ)
 • SALARIS: schaal 35 van de CAO VVT
 • VAKANTIEGELD: 8%
 • EINDEJAARSUITKERING: 8,33%
 • UREN: minimaal 16 uur per week (gemiddeld)

Contactgegevens

Weverslaan 1a
7991 BN Dwingeloo

Telefoon: 088-9684000
E-mail: sollicitatie@zzwd.nl

Sollicitatieformulier

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Solliciteer op jouw manier

  Je dag mag dan dynamisch, soms hectisch en bovenal nooit hetzelfde zijn, de indruk die jij bij je cliënten achterlaat is dat wel. Met jouw scherpe oog voor optimale zorg geef je elke dag kleur aan hun dag – én aan de organisatie. Dat werkt, en dat loont.

  ZORG. dat je erbij bent.