Leren

Bij ZZWD is er volop ruimte om te leren en te werken aan je deskundigheid. Je wordt begeleid door een praktijkbegeleider en een studentencoach. Jouw leerproces staat centraal, je wordt met veel enthousiasme op de werkvloer gecoacht.
Bij ZZWD maak jij het verschil!

2x per jaar start wervingstraject BBL bij ZZWD

We krijgen geregeld vragen over de mogelijkheden bij ZZWD voor het BBL-opleidingstraject.
Twee keer per jaar starten wij de werving voor BBL-trajecten. Hierover berichten wij via onze website, onze facebookpagina en via ZorgpleinNoord. Daar hoef je natuurlijk niet op te wachten! Wij gaan graag met je in gesprek. Dan maken we informeel kennis, proberen we je vragen te beantwoorden en kunnen samen bekijken of er mogelijkheden zijn om als BBL-er bij ZZWD aan de slag te gaan.
Is de combinatie leren en werken iets voor jou, kijk dan snel op: https://werken-bij-zzwd.nl/groeien-in-de-zorg/
en maak een afspraak via sollicitatie@zzwd.nl

Erkenning
ZZWD heeft stage-erkenningen van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB), Kenwerk en ECABO voor verschillende Mb0-opleidingen binnen welzijn, zorg, de facilitaire en secretariële dienstverlening, niveau 1 t/m 4. Daarnaast bieden wij stage- en afstudeermogelijkheden voor HBO.

Neem gerust contact op met onze afdeling Leren & Ontwikkelen en vraag naar de mogelijkheden via L&O@zzwd.nl

BBL
ZZWD biedt BBL (beroeps begeleidende leerweg) plaatsen aan in zowel welzijn als zorg.

Momenteel hebben wij BBL studenten die de opleiding Verzorgende IG / Medewerker Maatschappelijke Zorg volgen.

Wij geven medewerkers vertrouwen en ruimte in hun relatie met de klant en faciliteren hen in hun professionele ontwikkeling. Regelmatig starten wij BBL-trajecten voor (nieuwe) collega’s. Ook als je (nog) niet beschikt over het juiste diploma gaan wij graag met jou in gesprek over de mogelijkheden. Houd vooral onze website en social media (facebook/twitter) in de gaten voor de actuele informatie.

BOL
De BOL (beroepsopleidende leerweg) plaatsen voor de opleidingen binnen welzijn, zorg en facilitaire dienstverlening op de niveaus 1 t/m 4 zijn bij ZZWD beschikbaar per studiejaar. Het ROC kan je meer informatie over geven over de planning van de stage.

Maatschappelijke stage
Zoek je een snuffelstage zodat je je kunt oriënteren binnen deze dienstverlening? Ook daar heeft ZZWD mogelijkheden voor.
De activiteiten tijdens de invulling van de MAS (maatschappelijke stage) bieden veel afwisseling.

Meer informatie of vragen?
Neem dan contact op met Jolanda Trompetter, praktijkopleider bij ZZWD. Zij informeert je graag over de mogelijkheden.
Tel: 088-9684000 (maandag, dinsdag en donderdag aanwezig) of mail naar j.trompetter@zzwd.nl.

Lees in ons ZZWD magazine meer over leren bij ZZWD! Over de ontwikkelmogelijkheden voor medewerkers en nieuwe studenten.