Geke Blokzijl interim-bestuurder ZZWD

Geke Blokzijl interim-bestuurder ZZWD

Afgelopen maand nam onze bestuurder Mariska Roeters afscheid van ZZWD. De procedure om een nieuwe directeur-bestuurder te benoemen loopt nog. In de tussenliggende tijd is Geke Blokzijl onze interim-bestuurder. Met Geke hebben we een interim-bestuurder gevonden die een uitgebreide ervaring in de zorg meebrengt.

De visie van Geke past goed bij de koers van ZZWD: “Ik werk met een duidelijke koers waarbij de kwaliteit van en voor zorg altijd voorop staat. Daarvoor is het belangrijk dat de zorgorganisatie bedrijfseconomisch duurzaam gezond is. Een goede samenwerking is hiervoor een voorwaarde. Warme zakelijkheid, verbindend, laagdrempelig en betrokken zijn kenmerken die bij mij passen.”

Geke is van oorsprong verpleegkundige en medisch analist en heeft ruim vijftien jaar als verpleegkundige gewerkt. Daarna studeerde ze bedrijfskunde en maakte de overstap naar het management. Sinds 2000 werkt Geke als interimmanager bij meerdere zorginstellingen. ZZWD is voor Geke de 6e klus als bestuurder. Haar voorgaande ervaring ligt voornamelijk in de langdurige en ouderenzorg.

“Privé heb ik een latrelatie en geen kinderen. Ik hou enorm van dieren maar het houden van een huisdier past helaas niet in mijn drukke leven. Ik woon in Groningen op de 20e verdieping met prachtig uitzicht over de stad. De zondagen heb ik ruimte om lekker sportief bezig te zijn in de natuur. Daarom sta ik op zondag altijd op de golfbaan.”