ZZWD

Ik word heel goed begeleid tijdens mijn stage. Ik heb super veel geleerd.

Ik word heel goed begeleid tijdens mijn stage. Ik heb super veel geleerd.

ZZWD geeft mij vertrouwen

Ik ben als zij-instromer begonnen bij ZZWD als leerling Maatschappelijke Zorg/Verzorgenden. Hiervoor werkte ik bij een gemeente en ik was op zoek naar een baan waar ik veel direct contact met mensen heb.

ZZWD heeft mij het vertrouwen gegeven door deze opleiding te mogen doen. Ik word in de praktijk goed begeleid door een studentencoach en een praktijkbegeleider en natuurlijk krijg ik ook feedback en tips van mijn directe collega’s. We hebben een leuk team!

ZZWD biedt mij:

  • Leren en ontwikkelen
  • Opleiding met baangarantie
  • Goede begeleiding en coaching

Als ik na afloop van mijn studie mijn diploma heb behaald, heb ik direct een vaste baan. Ik heb het heel erg naar mijn zin!

Dinie Kamping | Leerling verzorgende