Lancering nieuwe huisstijl succesvol verlopen

Lancering nieuwe huisstijl succesvol verlopen

Met het hijsen van de vlag op alle locaties, is vorige week dinsdag 25 april op feestelijke wijze het nieuwe logo van ZZWD onthuld. Medewerkers en bewoners konden genieten van een traktatie waarop het logo te zien was. Een nieuwe, frisse en moderne website is online. (Een aantal pagina’s zijn nog onder constructie).

Met posters die overal in de gebouwen te zien zijn verwoorden collega’s wat voor hen persoonlijk de essentie is van hun werk. De boodschap hiervan is dat we het samen doen en dat iedereen een even belangrijke schakel is binnen de organisatie.

De nieuwe huisstijl is, in lijn met de identiteit van ZZWD, ontwikkeld naar aanleiding van een nieuw geformuleerde missie en visie. Hieruit kwamen nieuwe kernwaarden: natuurlijk dichtbij, verbindend, ondernemend, respectvol, gewoon vertrouwd en betrokken. Om recht te doen aan alles waar ZZWD voor zorgt en om in de toekomst aantrekkelijk te blijven voor zowel cliënten als medewerkers. Het aantal zeshoeken en de vorm waarop ze zich tot elkaar verhouden, staan voor het collectief en de diverse diensten die ZZWD biedt. De komende tijd wordt op alle plekken, zowel digitaal als fysiek, stap voor stap de nieuwe huisstijl ingevoerd en uitgedragen.

Een interview met Mariska Roeters, bestuurder van ZZWD, verscheen afgelopen vrijdag in de Meppeler Courant en is hier te lezen.